Obavijest o obustavljanju saobraćaja na relaciji Bihać – Kamenica

radovi
Obavještava se da će se na cesti M-5, točnije na dionici Kamenica – skretanje za poslovnu zonu u Bihaću, provoditi intenzivni radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije i izgradnji pješačkih staza. Ovi radovi provode se u skladu s ugovorom između JP Ceste Federacije BiH i tvrtke Behić Sanny Boy d.o.o. iz Bihaća.

 

U vezi s tim, obaviještava se da će promet za vozila biti potpuno obustavljen na ovoj dionici u narednom periodu od 7:00 do 17:00 sati. Kako bi se omogućio nesmetan protok vozila, alternativni pravac kretanja bit će preko Bihaća – Vrkašića – Kamenice – lzačića i obratno.

Kako bi vozači bili pravovremeno obaviješteni o ovim promjenama, bit će postavljena odgovarajuća vertikalna signalizacija duž ceste. Također, na licu mjesta će biti prisutni radnici tvrtke Behić Sanny Boy d.o.o. i policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona, koji će dodatno usmjeravati promet i pružati potrebne informacije vozačima.

Mole se vozači da pridržavaju se postavljene signalizacije, uputa radnika i policijskih službenika te da koriste alternativni pravac kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika u prometu. Zahvaljuje se svima na razumijevanju i strpljenju dok se provode ovi važni radovi koji će poboljšati stanje ceste i prometnu infrastrukturu u tom području.