Objavljen identitet nastradalih u masakru na Cetinju: Najmlađe žrtve su imale 8 i 11 godina

cetinje

Osobe koje su hospitalizovane u OB Cetinje su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je jutros iz te ustanove.

Foto: Pobjeda.me

Tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović juče je u Prijestonici usmrtio 10 sugrađana, da bi na kraju i sam stradao nakon, kako se sumnja, hitaca koje je u njega ispalio Cetinjanin N.K.

Borilović je najprije lišio života tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (1987), kao i dvoje maloljetne djece M.M. (11) i M.M. (8).

U nastavku krvavog pira ubio je i kuma porodice Martinović - Milana Mitrovića (1985), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (1968), koji je pokušao da ga odvrati u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su stradali i Rajko Drecun (1966),  Dimitrije Drecun (1941), Danica Drecun (1948), kao i sugrađanke Danijela Radunović (1971) i Aleksandra Radunović (1970).

U istom vatrenom obračunu ranjeno je šest osoba, od kojih su dvije hospitalizovane u Opštoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore.

Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović (1978) iz Podgorice kao i građani Cetinja Slavica Zvicer (1956)Filip Đurković (1989)Mileva Ramadanović (1946)Darinka Čelebić (1934) i Aleksandar Drecun (1990).

Osobe koje su hospitalizovane u OB Cetinje su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je jutros iz te ustanove.

Kada su u pitanju lica koja su smještena u KCCG, iz te zdravstvene ustanove saopšteno je da se od ukupno četiri osobe koje se nalaze na liječenju, jedna nalazi u teškom stanju i životno je ugrožena. Prema saznanjima Pobjede riječ je o tridesettrogodišnjem Filipu Đurkoviću.