Obustava saobraćaja u centru Cazina zbog maskenbalskog defilea za djecu

Obavještavamo građane Cazina da će u subotu, 27. oktobra 2018. godine, u vremenskom terminu od 16:30 do 17:00 sati doći do obustave saobraćaja u užem dijelu grada.

Polusatna obustava saobraćaja biće na relaciji Kulturni centar Cazin, Trg prvog predsjednika Predsjedništva R BIH, Alije Izetbegovića do Trgovačkog centra "Ljiljan" koji je lociran u Ulici cazinskih brigada, a zbog maskenbalskog defilea za djecu.

Podsjećamo, ovo edukativno-zabavno tradicionalno godišnje okupljanje djece i mladih u Cazinu će se ove godine održati po osmi put. Ove godine uz druženje, slatkiše, igre, kestene, atmosferu će organizator - Udruženje umjetnika "Igra 27" dočarati i maskenbalskom šetnjom/defileom kroz grad za one najmlađe i njihove roditelje uz muziku i ples. U večernjim satima planirana je zabava za mlade ispred Kulturnog centra Cazin uz nezaboravne napitke kod čarobnjaka Esse nakon čega počinje strašna horor noć.

Pozivamo Cazinjane da prisustvuju ovom zanimljivom defileu naših najmlađih i njihovih roditelja i svojim prisustvom uveličaju manifestaciju.

Vezana vijest: 8. maskenbal u Cazinu: Nezaboravni jesenski događaj obilježit će vikend pred nama