fbpx "Odjel za brak i porodicu" MIZ Cazin organizira kurs šivenja, prijave u toku

"Odjel za brak i porodicu" MIZ Cazin organizira kurs šivenja, prijave u toku

Home

"Odjel za brak i porodicu" MIZ Cazin organizira kurs šivenja, prijave u toku

Imate pokretnu šivaću “kofer mašinu”, a još nikada niste naučile da je upotrebljavate, zato što jednostavno niste imale priliku za to? Želite možda da u budućnosti radite u industriji šivenja, ili pak samo želite da popunite svoje slobodno vrijeme i lično za sebe i svoju porodicu sašijete stvari iz mašte?

Prilika je upravo tu, iskoristite je i osposobite se za krojenje i šivenje. Ovaj kurs je kreiran za sve kreativne žene željne znanja, na kojem će se upoznati sa dijelovima mašine i njenim radom, naučiti pravilno uzimanje mjera, krojenje po šnitovima i šablonima, šivanje bluzi, suknji, hlača i haljina.

Vaše je samo da imate svoju “kofer mašinu” i makaze koje ćete donijeti sa sobom, a sav ostali sitni materijal ulazi u cijenu kursa. 

Kurs šivenja, kojeg organizuje  "Odjel za brak i porodicu" MIZ Cazin, a vodi intruktorica Mahira Starčević-Kaljiković, sastoji se od vise stepena, a svaki stepen traje po mjesec dana.

Jedan mjesec pohađanja kursa košta 30 KM.

Nastava počinje u srijedu, 6. marta 2019. godine, dva puta sedmično (srijedom i subotom) u večernjim satima 19:00-20:30 sati i održavat će se u prostorijama mekteba džamije u Polju.

Svoje mjesto potvrđujete isključivo prijavom OVDJE  u komentare objave o kursu do 04. marta.

Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda prijave. Broj mjesta je ograničen na 15 polaznica.

Razne su vrste znanja, zato učinite nešto za sebe!

Topic
Objavio: Tue, 26/02/2019 - 08:49

Povezane vijesti

Back to top