Odlučujući vikend za Krajiškinje! Bišćanka Selma u polufinalu, Cazinjanka Đula i Sanjanka Šejla u finalu

r

Ovaj vikend donosi uzbuđenje i ponos za Krajinu, jer će talentovane Krajiškinje pokazati svoje vještine na popularnim muzičkim takmičenjima.

U subotu nas očekuje veliko finale takmičenja “Zvezde Granda”, gdje će svoje mjesto u samom vrhu tražiti Sanjanka Šejla Zonić i Cazinjanka Đula Drini. Ove dvije mlade pjevačice uspjele su se plasirati među najbolje, te će se boriti za pobjedu u emisiji koja će biti emitovana u 20:00 sati na Novoj BH.

No, to nije sve. U nedjelju je na rasporedu polufinalna emisija takmičenja “Nikad nije kasno”, u kojoj će nastupiti Bišćanka Selma Čavkić. Selma će se boriti za ulazak u finale, a njena izvedba će biti emitovana u 21:00 sat, također na Novoj BH.

Ovaj vikend je posebno značajan za sve Krajišnike, jer će imati priliku podržati svoje sugrađanke u njihovim muzičkim ostvarenjima. Pozivamo sve da prate ove emisije i podrže Selmu, Đulu i Šejlu svojim glasovima i navijanjem.

Sretno našim Krajiškinjama! Neka njihovi nastupi budu uspješni i neka ponosno predstave Krajinu na ovim prestižnim takmičenjima.