Oglasila se obitelj nestalog igrača: Otac izrekao rečenicu pa prekinuo razgovor

.
Dramatična vijest o nestanku Abudallaha Talala Hameeda, koji je ovog ljeta potpisao za Goricu, proširila se brzinom munje po cijeloj Europi.

 

27-godišnji nogometaš je ovog ponedjeljka krenuo iz Budimpešte prema Velikoj Gorici kako bi se priključio momčadi, no od tada mu se gubi svaki trag. To je duboko zabrinuo sve u hrvatskom prvoligašu, koji je odmah kontaktirao mađarsku policiju.

Policija je pronašla njegov automobil, ali više informacija nisu htjeli pustiti u javnost. Šokantna vijest zatekla je njegovu obitelj koja živi u Švedskoj, a njegov otac se odmah zaputio u Budimpeštu:

“Ne znamo gdje se nalazi, ali naći ćemo ga”, rekao je njegov otac i poklopio slušalicu jer je morao ići na put.

“Pod velikim smo stresom i puno nas je ljudi nazvalo. Znamo da je policija bila u njegovom stanu s psima, ali ništa nisu pronašli. Nastojimo ostati mirni”, rekla je njegova sestra u razgovoru pa otkrila kada je zadnji put razgovarala s njim:

“Poslao mi je video na Snapchatu kada je trenirao, ništa više od toga. Otac je otišao čim je shvatio da nešto nije u redu, ali nas nije htio preplašiti. Nije puno toga rekao. Urgiram na sve koji znaju nešto više, neka nam se jave”, rekla je njegova sestra i zaključila da je Hameed bio presretan nakon potpisa za Goricu.