Oglasio se Memaga Dolić: Akcija prikupljanja novca za transplantaciju bubrega je uspješno završena

cazin

 

Memaga Dolić, čovjek koji je čitav život pomagao drugim ljudima, trebao je našu pomoć zadnjih dana. Na akciju prikupljanja sredstava za liječenje odazvali su se mnogi i u relativno kratkom periodu sakupili potrebna sredstva za transplantaciju bubrega. Tim povodom se oglasio Memaga, čiju poruku prenosimo u cjelosti:

 

“Draga porodico, rodbino, prijatelji i svi dobri ljudi koji ste dali svoj doprinos, drago mi je da vas mogu obavijestiti da je akcija prikupljanja potrebnih novčanih sredstava za moj odlazak na transplataciju bubrega USPJEŠNO ZAVRŠENA.

 

Za nešto oko mjesec dana zajedno smo došli do željenog cilja na čemu vam beskrajno hvala. Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Posebno zahvaljujem HO Zrno sreće koja je od početka bila uz mene.

 

Nadam se da će jedan od trenutnih potencijalnih donora koje imamo nakon pretraga koje će se obaviti narednih dana odgovarati i da ću konačno ispuniti sve uslove za transplataciju. Ukoliko bubrezi od donora koji će ići na pregled ne budu odgovarali, PRINUDJEN SAM DA I DALJE TRAŽIM DONORA BUBREGA.

 

Ipak, vjerujem da ću i ovu prepreku uspješno savladati, a o svemu ću vas i dalje obavještavati.

Još jednom veliko hvala, neka vas dragi Allah, dž.š., nagradi. Borba se nastavlja, ali ja sam spreman za sve što me čeka jer imam vas, pravu armiju, iza sebe! Memaga Dolić”

 

Našem Memagi želimo svako dobro i molimo Boga dragog da pomogne i da Memaga što prije ozdravi, a svima vama koji ste dali doprinos, neka Allah dž.š. ukabuli i u dobra djela upiše.

Cazin.net