Preko Facebooka poklonila automobil samohranoj majci

Zadranka Filomena u Facebook grupi objavila je da poklanja automobil nekome kome je zaista potreban. Ključeve je dobila samohrana majka četvero djece koja živi u Splitu.

Zadranka je izazvala veliko interesiranje korisnika Facebook-a nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi “Kupi, prodaj, Dalmacija”, objavila da poklanja automobil.

- Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri mjeseca. Sve informacije u inbox - riječi su koje su izazvale nevjericu, ali Zadranka Filomena, u razgovoru za "Dalmatinski portal", rekla je kako je automobil zaista otišao u prave ruke. 

- Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu - kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, ali kako već ima svoj, odlučila je da ga pokloni.

- Rekao je da radim s njim što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati -  otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje, koja za život zarađuje radeći noćne smjene u pekari u Trogiru. 

Sin tinejdžer, kaže, da je na nju izuzetno ponosan.

- Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: "Mama, ti si čudo!", a još nešto ću vam reći kada pitate za njegov automobil. Iduće godine ćemo pokloniti i Corsu koju ja vozim, jer će sin kupiti nov automobil kada položi, a ne trebaju nam dva - otkrila je Filomena.

Izvor: