CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Asterix: Tajna čarobnog napitka

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Asterix: Tajna čarobnog napitka - SINK 2D.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom  kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.12.2018. godine.