CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film 1917.

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film 1917.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobivaju naizgled nemoguću misiju. U utrci protiv vremena moraju prijeći neprijateljski teritorij i dostaviti poruku koja će zaustaviti ubojiti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika.
Oscarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene nismo do sada imali prilike vidjeti na velikom platnu.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Oscarom nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva 1917.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 22.01.2020.