Osvojite ulaznice za film Bijeli očnjak

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Bijeli očnjak.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Ova klasična priča ispričana je iz perspektive ponosnog i hrabrog vuka-psa, Bijelog Očnjaka, koji nas vodi na avanturu života.

Nakon što je odvojen od svoje majke još kao mladunče, Bijeli Očnjak je na svom životnom putu naučio važne životne lekcije. Prvo ga je odgajao Grey Beaver, vođa plemena iz Yukona. Tamo je naučio kako se odnositi s poštovanjem prema drugima, kako biti vođa i kako voljeti druge. Međutim, sve se mijenja kada ga uzima zločesti trgovac Beauty Smith, koji ga uvodi u okrutan svijet borbe pasa.  Kada biva spašen od dragog para, Bijeli Očnjak će morati naučiti savladati svoje divlje instinkte i biti njihov prijatelj.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Bijeli Očnjak je film temeljen na kultnom bestseleru Jacka Londona, koju je ekranizirao dobitnik nagrade Oscar® Alexandre Espigares.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 29.08.2018. godine.