CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Blizanac

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Blizanac.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

“BLIZANAC” je inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Will Smith. Henry Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Film je režirao dobitnik Oskara Ang Lee, a producirali su ga poznati producenti Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. U glavnim ulogama su i Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 30.10.2019.