CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Dječak oluje

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Dječak oluje.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Prekrasna i savremena adaptacija klasične australske priče Colina Thiela. Priča započinje kada Michael Kingley, uspješan umirovljeni poslovni čovjek i djed, počinje unučici pričati priču iz svog djetinjstva. Priču o dječaku koji je živio s ocem na izoliranom otoku u Južnoj Australiji i povezao se sa pelikanom, kojeg je kao dječak spasio i koji mu je promijenio život zauvijek. Njihove izuzetne avanture i vrlo posebna veza imaju dubok utjecaj na sve što mu se u budućnosti događalo te mu je dalo snagu da se dalje bori kroz život.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Storm Boy je priča temeljena na bezvremenskoj australskoj noveli Colina Thielea o najneobičnijem ali bezuvjetnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Geoffrey Rush, dobitnik nagrade Oscar.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 20.03.2019.