CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Gospoda

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Gospoda.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Od redatelja Guya Ritchieja, poznatog po hitovima Zdrpi i briši, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške te Sherlock Holmes, dolazi nova sofisticirana akcijska komedija s velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 05.02.2020.