CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Kraljice zločina

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Kraljice zločina.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Radnja se odvija tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom “Hell´s Kitchen”. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.

U filmu se pojavljuju i Domhnall Gleeson, Common, James Badge, Brian d’Arcy James, Margo Martindale, Bill Camp i Jeremy Bobb.

Film je redateljsko-scenaristički debi Andreje Berloff koja ima Oscar nominaciju za scenarij filma Straight Outta Compton.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Prava ženska akcija s Melisson McCarthy u ulozi glavne mafijašice Kathy. Uz nju u gledamo i Tiffany Haddish kao Ruby O’Carroll koja je spremna ubiti svakoga tko joj se nađe na putu, te Elisabeth Moss u ulozi Claire Walsh koja je oduvijek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali sada je napokon preuzela stvari u svoje ruke.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 04.09.2019.