Osvojite ulaznice za film Moj pas Patrick

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Moj pas Patrick.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

 

Ovu obiteljsku komediju režirala je Mandie Fletcher na temelju scenarija koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo kaotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jest briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka. 

U početku, Sarah na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patricka, no kada joj stvorenje kao što je Patrick, uđe pod kožu, njezin život će se početi okretati u drugom smjeru. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Za svaku vrstu publike dolazi nam prava britanska poslastica – Moj pas Patrick. Novi kino hit koji će vas natjerati u kino dvorane sa svojim najmlađima, ali prijateljima i obitelji.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.09.2018. godine.