fbpx CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Navijačice

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Navijačice

Home

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Navijačice

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Navijačice.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Film „Poms” je komedija o grupi žena koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj penzionerskoj zajednici te time pokazuju da nikad nije kasno da ostvarite svoj san. 

Martha (Diane Keaton) je žena koja prva pokreće grupu zajedno s kolegicama Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) i Alice (Rhea Perlman). 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Od tvoraca filmskih uspješnica Zločeste mame i Klub zadovoljnih žena. Komedija koja govori o tome da nikada nije kasno da ostvarite svoj san.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 18.09.2019.

Topic
Objavio: Tue, 03/09/2019 - 20:53
Back to top