CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Sve je to zbog ljubavi

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Sve je to zbog ljubavi.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

U gradu na francuskoj rivijeri, detektivka Yvonne je mlada udovica lokalnog heroja i policajca Santija. Kada shvati da njezin suprug ipak nije savršen kako je cijelo vrijeme predstavljala njihovome sinu, te da je poslao u zatvor nedužnog mladića po imenu Antoine na 8 godina, cijeli svijet joj se sruši. Yvonne želi učiniti sve što može da pomogne šarmantnom Antoineu da se vrati svom životu i svojoj ženi. Sve, osim da mu kaže pravu istinu. Međutim, Antoine ima velikih problema s prilagođavanjem životu izvan zatvora, što će dovesti do niza različitih komičnih događaja.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Francuski nagrađivani redatelj Pierre Salvadori donosi urnebesnu komedija koja će vas nasmijati do suza.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27.02.2019.