CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Svi putevi vode u Miami

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Svi putevi vode u Miami.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Sy glumi Baaba Keita, koji je cijeli svoj život proveo u pariškoj četvrti Belleville, u kojoj njegova majka vlada poput kakve kraljice. Kao policajac, odbio je sve pogodnosti kako bi ostao tamo. Čak i njegovoj djevojci smeta što se ne miče s mjesta. Međutim, jednog mu dana iz Miamija dolazi prijatelj iz djetinjstva, Roland, kako bi ga upozorio na trgovinu drogom koja se odvija u njegovom susjedstvu. Roland ubrzo biva ubijen. Kako bi osvetio prijatelja, Baaba odlazi u Miami i tamo se udružuje s američkim policajcem Ricardom (Luis Guzman), kojem se nikako ne sviđa način na koji Baaba radi.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Zvijezda filma Nedodirljivi, Omar Sy udružuje se s Luisom Guzmanom u akcijskoj komediji BELLEVILLE COP.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 31.10.2018. godine.