fbpx CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Tajni agent Mjau

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Tajni agent Mjau

Home

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Tajni agent Mjau

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Tajni agent Mjau - sink.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Marni je mala, bucmasta mačka koja vjeruje da je začarano dijete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput dijeteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svijet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, petlom u bijegu i magarcem, koji se pretvara da je zebra. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Bazirano na na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. 

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 17.07.2019.

Topic
Objavio: Tue, 02/07/2019 - 07:45
Back to top