fbpx CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Korgi: Kraljevski pas velikog srca

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Korgi: Kraljevski pas velikog srca

Home

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Korgi: Kraljevski pas velikog srca

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Korgi: Kraljevski pas velikog srca.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od djetinjstva ne odvaja.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 17.04.2019.

Topic
Objavio: Pon, 01/04/2019 - 20:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top