CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Rambo: Do zadnje kapi krvi

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Rambo: Do zadnje kapi krvi.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Vijetnamski veteran John Rambo (Sylvester Stallone) preživio je mnoge potresne događaje u svojem životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji mu se drznuo oteti kćer.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Unatoč ozbiljnim godinama legendarni Sylvester Stallone, jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcijskih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rockyju i Rambu – donosi petu ekranizaciju kultne akcijske priče o ratniku Rambu.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 09.10.2019.