Otvaranje novog BEKO SHOP-a u Cazinu

U četvrtak 17.10.2019. godine, Omega d.o.o. otvara novi ekskluzivni Beko shop u Cazinu, koji se nalazi u na prvom spratu City Centra Cazin , na adresi Mala Lisa bb, Cazin.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa možete pronaći veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata, te peći na čvrsto gorivo Alfa plam.

 Kupovina u Beko shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Za dan otvaranja u Beko shopu prvih 100 kupaca dobija vrijedan poklon kao i popuste za gotovinsko plaćanje.

Mjesec oktobar je u znaku poklona. Uz svaku kupljenu mašinu za suđe Beko kupac dobija na poklon usisivač i poklon paket Finish tableta za suđe. Također u sezoni sušilica, Beko nudi vrhunske sušilice, kondenzacione ili sa toplotnom pumpom; a uz kupovinu sušilica na poklon je  Beko usisivač.

Uz kupovinu ugradbenog seta Beko , pećnica i ploča, kupac dobija poklon napu.

Kupovina i poklon preko, Beko!

d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u BiH će na dan otvaranja novog shopa u Cazinu  uručiti i  donaciju  JU Srednja škola Cazin   iz  Cazina.

Pozivamo sve građane Cazina i šire da dođu na otvaranje Beko shopa, koji se nalazi na 1.spratu City Centra Cazin, te da iskoriste mnoge pogodnosti i poklone.

Dobrodošli!!!

Beko shop Cazin