Otvoreno modernizovano INA prodajno mjesto u Cazinu

asd
INA benzinska stanica u Cazinu ponovo je sa vama, na dobro poznatoj adresi Hasana Mujezinovića Ćuprija bb.

Na ovom u potpunosti moderniziranom prodajnom mjestu možete natočiti visokokvalitetna Class Plus premium goriva ali i planirati pauzu i predah na putu u novootvorenom Fresh Corner ambijentu uz bogatu ponudu vrhunske kafe i uvijek svježih proizvoda.

„HOLDINA kontinuirano unapređuje svoju maloprodajnu mrežu kako bi odgovorila svim zahtjevima kupaca u pokretu. U skladu s tim, pored ulaganja u modernizaciju i rekonstrukciju prodajnog mjesta, na lokaciji INA Cazin otvorili smo i Fresh Corner, koncept koji je u Bosni i Hercegovini dostupan već šest godina, a koji našim kupcima osigurava iskustvo vrijedno pauze na njihovom putovanju.“ izjavila je Marijana Rajić, izvršna direktorica maloprodaje Holdine.

Prvi posjetitelji INA Cazin prodajnog mjesta obradovani su vrijednim poklonima koje su omogućili dugogodišnji poslovni partneri, kompanije Brands Distribution, Džajić Commerce d.o.o., Violeta d.o.o., Planet d.o.o. i Coca Cola.

U čast otvorenju moderniziranog prodajnog mjesta u Cazinu, u skladu sa dugogodišnjom praksom podrške lokalnoj zajednici u regijama u kojim kompanija posluje, predstavnici Holdine uručili su donaciju Vijeću mladih grada Cazina. 

Uz novčanu donaciju, Holdina je mladima na području Cazina stavila na raspolaganje i svoje stručnjake te ponudila stručno predavanje „Da li ste spremni za tržište rada?“.

Posjetite INA prodajno mjesto u Cazinu.