Ove subote u cazinskom Squareu jagnjetina koja fascinira i gurmanska priča svjetskog kuhara

Šta je ljepše od stola okruženog prijateljima i dragim ljudima? Naravno, stol na kojem se nalaze fini i slasni zalogaji. Ako su delicije nešto novo i spremljene na poseban način, tek tada je sreća potpuna i zato nemojte propustiti ovu subotu u restoranu Square u Cazinu.

Vrhunska jagnjetina iz domaćeg uzgoja s prilozima koji će vas fascinirati ukusom i izgledom tema je koju će predstaviti Nermin Hodžić, predsjednik Udruženja kuhara BiH i čovjek koji je svijet obišao kuhajući od Sarajeva do Brazila za državne  predsjednike, nogometne šampione i slavne glumce, poput  Angeline Jolie i Brad Pitta.

Za ovog kulinarskog čarobnjaka njegov posao nije tek spremanje hrane već umjetnost, stil života, ljubav koja vas obuzme onog trenutka kada ulazite u kuhinju i naposljetku, sreća koja nastaje u svakom istinskom ljubitelju fine hrane svaki puta kada kuša nešto novo.

U subotu (3.augusta) Nermin Hadžić u cazinskom restoranu Square otkriva nove dimenzije okusa spremajući domaću jagnjetinu i ako ste pravi gurman, imate ili nemate povod za slavlje, želite se jednostavno opustiti i uživati, nemojte propustiti večer jagnjetine nego se okružite vama najdražim društvom i ostavite ovu subotu za restoran Square.

Image