Ovogodišnja internacionalna Una regata od 25.-27. jula

Tradicionalna manifestacija“ Una regata“ ove godine održaće se u srcu turističke sezone, od 25.-27. jula. Svi turisti i posjetioci tokom tri dana imati će priliku uživati u ovom jedinstvenom događaju koji svim ljubiteljima prirode, ali i sporta nudi poseban doživljaj.

Na press konferenciji u organizaciji NP "Una" održana je prezentacija kompletnog programa ovogodišnje manifestacije, koja će i ovog puta, po očekivanju organizatora, okupiti ljubitelje prirode i adrenalina.

NP „Una“ zajedno sa svojim partnerima zaokružio je kompletan program ovogodišnje 46-e po redu "Una regate". Pristupačna kotizacija od 40 maraka, ali i pojedinačno plaćanje ruta svakako će omogućiti i veći priliv učesnika koji će moći izabrati dionicu koju žele voziti. Dio je to ponude koji ovaj dogadjaj ima u internacionalnoj promociji Une i turizma ovog kraja.

Posebna pažnja ove godine posvećena je trećoj etapi od Bihaća do Bosanske Krupe, gdje će na samom kraju biti održan veliki koncert grupe „Hari Mata Hari“. Cilj je svim rafterima pružiti nezaboravno iskustvo prilikom posjete ovom gradu.

I ove godine uz vožnju čamcima prekrasnim krajolikom, za raftere ali i ostale goste biće obezbijedjen vrlo raznolik muzički program sa zvučnim imenima bh. muzičke scene.

Ovogodišnja 46. Internacionalna „Una regata" prema riječima organizatora, trebala bi ove godine biti jos sadržajnija, te su za sve koji još nisu iskusili ovo nezboravno iskustvo uputili poziv za susret 25. jula u Martin Brodu na startu još jednog uzbudljivog druženja.