PAŽNJA| Na aukciji slika za izgradnju kuće porodici Nuhić iz Cazina - budimo humani

Aukcija
Projekt 20008 - izgradnja kuće za Osmana Nuhić. Do cilja možemo samo zajedno!

Ramazan je pravi trenutak da pokrenemo aukciju slike, od čije će prodaje iznos ići u dobrotvorne svrhe, za porodicu Nuhić iz Cazinskog naselja Tatari, koja nema krov nad glavom. Početni iznos aukcije je 150 KM. Ponude pišite u komentarima da sve bude transparentno, a možete također u inbox, mi ćemo dodati iznos u komentar.

Budimo humani i završimo ovaj mubarek mjesec tako što ćemo sa ovom aukcijom pomoći porodici Nuhić da se smjesti u siguran dom sa krovom nad glavom!

Aukcija funkcioniše tako što svi vi možete javno da ponudite iznos od 150 KM pa na dalje. Osoba koja ponudi najveći iznos, dobit će ovu predivnu sliku, koja govori sama za sebe. Sretna osoba će sliku moći preuzeti kod porodice Nuhić u Cazinu.

Autor fotografije je Vahid Ponjević - print Emin Huskić, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun organizacije 4Life, koja radi na izgradnji kuće Osmanu Nuhiću.

Nova kuća za Osmana i Zehidu Nuhić značit će mirne i sigurne dane starosti jer, osim što nemaju djece, niti bilo kakvih primanja, nemaju ni siguran krov nad glavom, a ni osnovne uvjete za život.

Ovo je priča o skromnom i siromašnom bračnom paru koji preživljava od pomoći drugih ljudi i pozivamo vas da budete dio velike ramazanske akcije za završetak izgradnje kuće Nuhićima.

Image
Aukcija