Pernar u ogavnom statusu prozvao glasača Možemo! zato što još uvijek nema djecu

.
IVAN Pernar kuka na Facebooku otkako je u nedjelju navečer postalo jasno da neće sjediti u sljedećem sazivu Hrvatskog sabora. Pernar danima piše o HDZ-u, SDP-u i ostalim strankama u svojim poznatim statusima u kojima uvijek sretne nekog ili se netko, eto, baš njemu u inboks obrati za pomoć.

 

Danas se obrušio na žene u četrdesetim koje još uvijek nisu rodile djecu.

 

"Pričao sam sad s jednim biračem Možemo, ima mu djevojka 41 godinu, pitam ga kad misle imat djecu, veli da je sad loše vrijeme za imat djecu i da misli za koju godinu. Pitao sam ga je li svjestan da za koju godinu ta djevojka neće moć imat djecu. Veli da nije razmišljao o tome.

Ne znam što planira sa svojim životom, niti ovo pišem da ga osudim, već da kažem svim ženama koje se bliže trenutku kad neće moć imat djecu, a još uvijek ih nemaju, da se požure i pozabave tim pitanjem.Obitelji bez djece vode državi bez ljudi i neizbježnoj zamjeni stanovništva", napisao je Pernar.

 

Žene svih generacija obrušile su se na Pernara u komentarima.

 

"Hvala na brizi za naše maternice", "Tko si ti da nekom postaviš takvo pitanje", "Nije svatko saborski uhljeb", samo su neki od bijesnih komentara cura na seksističku izjavu nekadašnjeg zastupnika.