Pet City XXL napokon u Cazinu

x

PET CITY XXL NAPOKON U CAZINU

 

Pet City, vodeći lanac trgovina za kućne ljubimce, s velikim uzbuđenjem najavljuje otvorenje svoje nove poslovnice u Cazinu, u raskošnom XXL formatu

Od petka do nedjelje, 22.-24.03., svi ljubitelji kućnih ljubimaca pozvani su na svečanost otvorenja u tržnom centru City Center Cazin, na adresi Mala Lisa bb, etaža 1.

Nova poslovnica prostire se na preko 250 kvadratnih metara, nudeći nezaboravno iskustvo kupovine za sve ljubitelje kućnih ljubimaca u Cazinu. S bogatim asortimanom od preko 5.000 artikala renomiranih brendova iz svijeta ljubimaca, Pet City XXL postaje nezaobilazno odredište za vlasnike pasa, mačaka, ptica, glodavaca i drugih ljubimaca.

Posvećenost dobrobiti ljubimaca odražava se kroz brižno odabrane proizvode, dok stručno i educirano osoblje s oduševljenjem dočekuje posjetitelje i nudi posebne popuste na omiljene proizvode.

Povodom otvorenja, Pet City XXL Cazin nudi posebne pogodnosti za kupce. Svi posjetitelji će dobiti 20% popusta na cjelokupnu kupovinu, a na određene kataloške artikle moguće je ostvariti popust do 50%. 

Svaka ostvarena kupovina u novootvorenom Pet City XXL-u u Cazinu sudjeluje u nagradnoj tomboli za 10 vrijednih nagrada. Sretni dobitnici bit će objavljeni u utorak, 02.04.2024.

Tijekom sva tri dana proslave otvorenja, očekuje vas i zabavno kolo sreće, dok će u subotu, omiljena Joserina maskota razveseljavati najmlađe posjetitelje od 13:00 do 15:00 sati.

Posjetite novootvoreni Pet City XXL Cazin – omiljenu adresu ljubavi i skrbi za vaše najdraže krznene prijatelje! 

Radno vrijeme pet shopa je od ponedjeljka do subote, od 09:00 do 21:00 sati, te nedjeljom, od 10:00 do 20:00 h.

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Promo