Pijani razbili restoran: Urinirali, vrijeđali goste, bacali stolice

Dvojica Zadrana danas su razbijala u Butler Grill&Cocktails Gardenu, ugostiteljskom objektu u zadarskim Jazinama.

Porazbijali su inventar objekta, a zaposlenike su, navode iz restorana, vrijeđali na nacionalnoj osnovi, prenosi Hayat.ba.

- Napadači su porazbijali pola lokala stoga ćemo štetu nastojati sanirati čim prije kako bismo bili spremni dočekati vas u dostojnom ambijentu. Uriniranje po restoranu ispred mahom stranih gostiju, bacanje stolica i gađanje konobara čašama zbilja nije slika koju želimo poslati turistima koji su naš grad, u najboljoj namjeri, došli posjetiti. 

Vrijeđanje naših zaposlenika na nacionalnoj osnovi nećemo i ne smijemo tolerirati, vrijeđanje vlasnika lokala, inače Splićanina, jer se drznuo pokrenuti posao u 'njihovom gradu' je najniži oblik primitivizma i necivilizacije i protiv ovakvih stvari ćemo se boriti svim svojim sredstvima i mogućnostima - napisali su na svojoj Facebook stranici.

Policija je potvrdila da su imali dojavu u 12:43. 

Tamo su, kažu, zatekli 28-godišnjaka i 29-godišnjaka koji su narušavali javni red i mir te se sukobljavali verbalno i fizički s ljudima u restoranu. 

Kako se neslužbeno saznaje, obojica su bila pijana, imala su oko dva promila alkohola u krvi. Trenutno su u postaji na trežnjenju. U međuvremenu policija je izvršila uviđaj u restoranu. 

Image