Pobjednica 'Zvezde Granda' je ulovila Šerifović s drugom: Išla sam je iznenaditi pred njen stan

Foto: Instagram
Džejla je pozvonila na portafon, a Marija je bila u šoku kad je čula njezin glas. Nije je pustila u stan i Džejli je sve bilo jasno. Počela je plakati, ispričao je izvor.

Srpska pjevačica Marija Šerifović (37) više nije u vezi s bosanskom pjevačicom Džejlom Ramović (19), piše Kurir.rs.

Ljubav je pukla radi Marijine prevare. Kako za spomenuti srpski medij navode izvori bliski Ramović, uhvatila je Šerifović s drugom djevojkom. Inače, Marija je bila mentorica Džejli u showu 'Zvezde Granda', u kojem je 2019. i pobijedila.

Ramović joj je nenajavljeno došla ispred kuće, s tortom, jer ju je htjela iznenaditi. Iako susret nisu planirale, računala je da će je djevojka pustiti u stan i biti dirnuta romantičnom gestom. Međutim, Džejla je ostala ispred zgrade jer je Šerifović nije htjela pustiti s obzirom na to da je u stanu bila s drugom djevojkom. Ramović je tada poludjela od ljubomore.

To je bio kaos. Džejla je došla kod Šerifovićke u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njezina partnerica neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićka doći. I to s njezinom omiljenom tortom. Džejla je pozvonila na portafon, a Marija je bila u šoku kad je čula njezin glas.

Nije je pustila u stan i Džejli je sve bilo jasno. Počela je plakati, bilo joj je teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Bila je bijesna i razočarana - ispričao je izvor za Kurir.rs.

Tko je djevojka koja je bila s predstavnicom Srbije na Eurosongu 2007. i pobjednicom, Džejla ne zna, navodi izvor, niti je zanima. Uplakanu Ramović zamijetio je kolega iz estrade i s njome otišao u kafić. Džejla je zvala Mariju, ali žestoko su se posvađale. 

Svašta joj je Džejla izgovorila. Prisutni nisu mogli čuti što je Marija pričala, ali je jasno bilo da su se posvađale na krv i nož. Nakon toga Džejla je još malo sjedila u kafiću, a onda je otišla. Cijelo vrijeme je plakala - istaknuo je izvor. 

Marija i Džejla nikada nisu potvrdile vezu, ali odale su ih mnoge situacije. Primjerice, kada su putovale, boravile su u istoj hotelskoj sobi, što je bilo vidljivo po objavama na njihovim društvenim mrežama. Osim toga, 'odalo' ih je i isto prstenje na ruci. 

Kako doznaje srpski medij, sada su u dobrim prijateljskim odnosima i na skandal su zaboravile.