Poginuli majka i sin: Krenuli kod ljekara pa se zakucali u drvo

asd
Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo, Sunčicu je Jovan hteo da odveze kod lekara - kaže kratko jedan od rođaka

Kako nezvanično saznajemo vozač Jovan G. (22) iz Gospođinaca, upravljajući automobilom “fiat punto”, iz neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i neposredno poslije raskrsnice direktno udario u drvo pored kolovoza. Od siline udara, sa mjesta suvozača ispala je Sunčica G. (45), dok su iz automobila vatrogasci izvukli vozača.

Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo Sunčicu je Jovan htio da odveze kod ljekara – kaže kratko jedan od rođaka.
Ekipa Hitne pomoći nakon ukazane prve pomoći, povređene su prevezli u Urgentni centar KCV, gdje su i pored velikog napora ljekara, podlegli povredama.

Tuga, šta drugo reći. Sin i majka zajedno odoše na posljednji put. Čula sam jak udarac, izletjela iz kuće i imala sam šta da vidim. Bilo je strašno. Žena je ležala van kola, a vozača su izvlačili. Nadala sam se da će preživjeti, a ne da zajedno preminu. Koja je to sudbina. A on je tako fin dečko, trenira košarku, a ona je žena za primjer – priča jedna žena iz Zmaj Jovine ulice.

Tijela sina i majke prenesena su na obdukciju Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.