Poginuo pred ženom i djecom: Trkao se sa komšijom pa sletio s puta i udario u drvo

asd
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu uveče kod sela Veliko Crniće kod Požarevca, Oliver Đurić (32) na mjestu je ostao mrtav kada se sudario, nakon što se trkao, sa njegovim komšijom A. S. (24).

Nesreća se dogodila kada su se automobil marke “mazda” za čijim volanom je bio Đurić i “pasat” kojim je upravljao A.S, sudarili dok su se kretali u istom smjeru, nakon čega su se, od siline udarca, oba vozila prevrnula.

Kako navode mediji, da nesreća bude još veća, Đurićevu pogibju su gledali njegova trudna žena, kao i njegova djeca, koji su se nalazili u trećem automobilu, piše Kurir.

Đurić je bio za volanom “pasata”, a A. S. je vozio “mazdu”. Njih dvojica su se trkala, a u jednom trenutku A. S. je pretekao Đurića, usljed čega je izgubio kontrolu i prevrnuo se na krov. Đurić, da bi izbjegao da udari u “mazdu”, cimnuo je volan u stranu i sletio s puta. Nažalost, udario je u orah i poginuo – objašnjava izvor i dodaje da je A. S. navodno imao 0,5 promila alkohola u krvi.
A. S. je poslije udesa uhapšen zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina zatvora. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće predat radi saslušanja.

Sagovornik kaže da su Đurić i A. S. maltene komšije, kao i da su se dobro poznavali.

Znaju se dugo i prilično dobro. Čula sam da su kobne večeri bili na nekoj proslavi godišnjice braka i da su se vraćali sa Srebrnog jezera. Obojica su vozila malo brže i pričaju da su se utrkivali, a da li je to tačno, ne znam, nisam vidjela. Pričaju da je prvo valjda A. S. prešao u suprotnu traku i udario u betonsku banderu i usljed udarca se prevrnuo na krov i vratio na ulicu, a Oliver, da bi ga izbjegao, sletio je i udario u drvo – priča komšinica i nastavlja:
Đurićeva žena i djeca nisu bili s njim u autu, oni su bili u drugim kolima, ali nažalost, vidjeli su nesreću.
Komšije Đurića navode da ovakvu tragediju ne pamte.

Oliver je bio toliko dobar dečko, otac troje male djece, vrijedan, pošten. Ne mogu da opišem koliko mi je teško. Roditelji mu rade u Italiji, a ima i sestre. Taj čovjek nije znao da se odmara, stalno je nešto radio – kaže komšinica.
Supruga Olivera Đurića oprostila se od oca svoje dece na Fejsbuku potresnim rečima.

Budi najbolji anđeo na ovom svijetu, čuvaj me da budem jaka i sačuvam naše tri princeze, a njih čuvaj od svakog zla. Voljeću te sve dok dišem – napisala je nesrećna žena.