Pogledajte ocjene Milorada Dodika u "dnevniku" Draška Stanivukovića

dasdasdasasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd
Draško Stanivuković, zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ponovo je donio razredni Dnevnik u skupštinske klupe, gdje su unesena imena vladajućih struktura uz NSRS, kao i opozicionara.

On kao "razredni starješina", ocjenjivao je kolege iz NSRS, rekavši da je to slikovit prikaz onoga što se radi u NSRS. Rekao je kako su roditelji išli djeci na roditeljske sastanke - sada su građani - roditelji i treba da prate šta vlasti rade.

"Neka prate šta radimo, neka ocjenjuju, neka obaraju, neke na godinu, neke u zatvor. Ovo je moj način da opišemo građanima stanje u kojem se društvo nalazi", istakao je.

Stanivuković je dijelio i jedinice, i petice, i dvice.

"Dodik je dobio peticu iz Hemije, jer voli srebro, zlato, sve plemenite metale. Iz Biologije je dobio jedan. Iz Muzičkog je dobio dva, jer je šatorski pjevač. Iz Demokratije ima jedan - jer je diktator", pojasnio je Stanivuković.

"Ja sam dobar razrednik, nadam se da sam objektivan, i želim da ih oborim ove godine", izjavio je Stanivuković.

"Čubrilović iz Prirode i društva ima dva, jer voli fotelje. Redar nam je Lukač. Zavodi red šakama, udario je i mene", pojasnio je.

Stanivuković tvrdi da je ovo jedini način da građanima slikovito opiše stanje - jer "ovom društvu samo ironija može pomoći".

"Đokić iz Engleskog jezika ima 1, londonski đak, a ne zna Engleski. Željka Cvijanović iz matematike ima 1".

Izvor: