Pojavio se novi snimak bjega pedofila iz Kaknja iz Osnovnog suda u Banjoj Luci

.
Potraga za Ivicom Miškovićem, pedofilom osuđenim na četiri godine zatvora zbog silovanja devetogodišnje djevojčice, i dalje traje nakon što je bjegunac spektakularno pobjegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci.

ATV je došao u posjed novog snimka koji otkriva put kojim se Mišković kretao nakon bijega.

Na snimku se jasno vidi kako je Mišković, odmah nakon što je skočio kroz prozor suda, trčao Alejom Svetog Save. Nastavio je put prema kružnom toku, zatim skrenuo u Gundulićevu ulicu, gdje su ga snimile nadzorne kamere ATV-a. Bjegunac je potom nestao iza zgrada, izgubivši se iz vida.

Bijeg Miškovića sada je predmet istrage koju provodi Sektor kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske. Istraga se usmjerava prema sumnjivim okolnostima bijega, razmatrajući je li bijeg bio planski organiziran te jesu li Miškoviću pomogli saučesnici ili pružili logističku podršku.

Mišković, hrvatski državljanin, nije imao ni novca ni dokumenata kod sebe. Informacije o njegovom mogućem skrivanju u Srbiji ili viđenju u Hrvatskoj nisu potvrđene.

Podsjetimo, Mišković je pobjegao 7. novembra nakon nepravomoćne presude za silovanje djevojčice. Dosadašnja istraga ukazuje na to da Mišković nije imao lisice nakon presude te da su ga sudski policajci ostavili bez nadzora, a on je iskoristio priliku i pobjegao kroz prozor.

Video pogledajte ovdje.

 

Foto: Facebook