Polaganje za učenička zvanja KK Cazin

U subotu, 25.12.2019. je održano polaganje za učenička zvanja u KK Cazin u prostorijama dvorane OŠ Cazin II - Ćuprija.

Polaganje je prijavljeno i dobilo odobrenje od Karate Saveza BiH, a u komisiji su bili Licencirani ispitivači od strane KS BiH Majstori karatea, Alija Mehagić 5.DAN, Damir Sedić 4.DAN i Sejfo Mulalić 3.DAN.

Za polaganje je prijavljeno 35, a pristupilo je polaganju 31 mladi karatista od 5 do 12 godina, iz dva kluba i to KK Cazin i KK Bužim. 

Pored polaganja, imali smo jedno veliko druženje što se vidi sa slika u prilogu, a i  to je bila i prilika da se zahvalimo našim sponzorima u klubu:

Najveći, zlatni sponzor: Stolarija Rizvić 

Zatim slijede:

1.Fiko commerc doo

2.Stanovi doo

3.I-Selimović doo

4.Lucky trade doo

5.Meb doo

6.Micko gradanja

i mnogi drugi pojedinci kojima smo dodijelili zahvalnice i kojima se i ovim povodom zahvaljujemo, jer je KK Cazin sa svojim takmičarima nastupio na preko 20 kantonalnih, federalnih, državnih i Balkanskih prvenstava uz pomoć ovih sponzora, platio sve sale u kojima trenira, donijeo u Grad Cazin 33 Zlatne, 41 srebrnu i 92 bronzane medalje što je sve zajedno 166 medalja u 2019-toj godini. 

Moramo naglasiti da smo za ovu godinu  karate klub sa najboljim rezultatima u Cazinu osvajanjem dvije medalje na Balkanskom prvenstvu, a to su Suljić Sandra 2. mjesto, i Ždralić Aldin 3. mjesto.

Najveći sponzori su i dalje sami roditelji kojima se takođe zahvaljujemo na ukazanom povjerenju nama trenerima i na dolasku na treninge i na sama takmičenja.