Policija dovršila istragu: Pijani 27-godišnjak je šipkom tukao ženu dok je držala dvoje djece

.
Počinitelja su uz uporabu sredstva prisile uhitili. Utvrdili su da je muškarac bio pod utjecaj alkohola kad je prvo verbalno, a potom i fizički, napao nevjenčanu suprugu i udario bebu...

Policijski službenici Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom koji je u subotu tukao suprugu i dijete.

 

Muškarca su uhitili zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Nasilje u obitelji' i 'Teško ubojstvo u pokušaju' na štetu nevjenčane supruge i djeteta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u subotu, 18. prosinca 2021. godine u Piškorovcu oko 13,30 sati osumnjičeni pod utjecajem alkohola u količini od 1,28 g/kg u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece. Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe dijete - dalje navodi policija.

 

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni.

Starije dijete nije zadobilo ozlijede.

Počinitelja su uz uporabu sredstva prisile uhitili i uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Protiv počinitelja podnijeli su kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu