Policija je potvrdila: U Dunavu našli majku utopljenog dječaka

Home

Policija je potvrdila: U Dunavu našli majku utopljenog dječaka


Željka Šalajić je 1. rujna šetala sa sinom Stefanom kraj rijeke kad je dijete palo u Dunav, nakon čega je skočila za njim. Sve se to odigralo pred očima bake stradalog dječaka.

VEZANA VIJEST: Vukovar: Iz Dunava izvučeno tijelo 4-godišnjeg djeteta

Sinoć je u Dunavu, na izlazu iz mjesta Sotin, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće županijske bolnice Vukovar gdje je utvrđeno da se radi o Željki Šalajić (29) iz Vukovara koja je nestala 1. rujna.

Podsjetimo, u dijelu Vukovara nedaleko od Vodotornja, na obali Dunava, u petak oko podne pronađeno je tijelo Stefana Šalajića (3).

U petak oko 12 sati na obalu Dunava, u dijelu koji je inače prteni put te nije službena i uređena šetnica uz rijeku, došli su Željka Šalajić s malenim Stefanom te djetetova baka. Zajedno su tu boravili jedno vrijeme te se šetali uz rijeku. Iz još neutvrđenog razloga, u jednom je trenutku dječak pao niz rub, otklizao se niz strmu zidanu obalu Dunava i završio u brzoj rijeci. Šokirana majka je za njim odmah skočila u rijeku. Pokušavala je dostići dječaka. Dunav je na tom dijelu gdje je dječak upao vrlo brz. Nažalost, majka nije uspjela dostići dijete jer se i ona utopila, odnosno nestala ispod površine vode.

Sav je taj užas na obali gledala je dječakova baka. Ona je vriskom i pozivanjem u pomoć dozvala ribiče koji su se nalazili stotinjak metara dalje te koji su pozvali policiju i pomoć jer u tom trenutku više nisu vidjeli ni jedno tijelo u Dunavu. Baka je navodno i sama uskočila u Dunav, ali je uspjela odmah izaći.

Ubrzo je došla i Hitna. Dijete su pronašli nizvodno, pokušali ga reanimirati, no nažalost neuspješno.

 

(Izvor: 24sata)

Tagovi
Objavio: Tue, 05/09/2017 - 10:47

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top