Policija komentirala smrt čovjeka u postaji, bio je pijan, otkriveno o kome se radi

Foto: Index
Sinoć je u policijskoj postaji u Splitu naglo umro muškarac koji je ranije te večeri priveden.

 

Policajci su ga priveli zbog narušavanja javnog reda i mira. O svemu su se sad oglasili iz splitske policije.

"Sinoć, pola sata prije ponoći u sobi za zadržavanje u II. Policijskoj postaji u Splitu preminuo je 52-godišnji muškarac prema kojem su policijski službenici postupali zbog narušavanja javnog reda i mira", kažu iz policije. Prije privođenja u policiju, kažu, odveden je u bolnicu radi pregleda te kada nije zadržan na liječenju, doveden je u službene prostorije za zadržavanje radi otrježnjenja zbog stanja alkoholiziranosti.

"Policijski službenici su pratili 52-godišnjaka u prostoriji za zadržavanje i uočili da u jednom trenutku nije kontaktan te je pozvana ekipa HMP koja je utvrdila njegovu smrt bez tragova ozljeđivanja. O događaju je obaviještena zamjenica ŽDO-a te je naložen očevid i medicinska obdukcija te je tijelo prevezeno na Odjel patologije. Očevidom nije utvrđena nasilna smrt", kažu iz policije.

Otkriveno o kome se radi

U policijskoj postaji umro je beskućnik Dragan Jeremić.

Radi se o čovjeku koji se u zadnje vrijeme u više navrata spominjao u medijima. U zadnje vrijeme obično je spavao ispred dućana Studenca i Bipe u zgradi Stare Slobodne.

Policija ga je često privodila radi remećenja reda i mira u pijanom stanju, a bezuspješno su mu pokušavali pomoći i volonteri splitske Udruge Most te Centar za socijalnu skrb. Jeremić je odbijao svaku pomoć, nije se htio liječiti, a zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno. U tom kontekstu se i zadnjih tjedana pisalo o njemu.

Izvor: