Poljoprivrednik iz Cazina zahvalio zastupnicima što su glasali protiv Zakona o akcizama

Home

Poljoprivrednik iz Cazina zahvalio zastupnicima što su glasali protiv Zakona o akcizama


Nakon što poslanici Predstavničkog doma PSBiH danas nisu prihvatili da se po hitnom postupku izjašnjavaju o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama u BiH poljoprivrednik iz Cazina Senad Oraščanin zahvalio se zastupnicima koji su glasali protiv ovog zakona.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti.

Nakon moje reakcije i pisma upučenog jučer, prije sjednice Predstavničkog doma Parlamenta BiH, ovim putem se želim zahvaliti kako medijima koji su objavili moje pismo tako i svim zastupnicima koji su prepoznali interese nas malih i srednjih poljoprivrednika i smogli snage i hrabrosti da na danas održanoj sjednici ne podrže Zakon o akcizama.

Ovim putem Vas molim da i dalje ostanete tako hrabri, da do slijedeće sjednice na kojoj će opet se na dnevnom redu naći ovaj Zakon ne padnete pod utjecaj vlasti i ne prodate im svoj glas radi foteljaških interesa. Molim vas da mislite o nama, velikom broju poljoprivrednika koji ne želimo otići sa svoje zemlje trbuhom za kruhom. Ostanite uz nas poljoprivrednike i sve stanovnike ove zemlje jer vraćanje akciza bi povećalo cijene u svi roba u svim segmentima. Bit ćemo Vam zahvalni na tome, navodi Oraščanin.

 

 

(Izvor: Oslobođenje.ba)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 05/04/2017 - 15:34

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top