Pomozimo dječaku Ajdinu Žigonji

Jj

Prenosimo Vam u potpunosti apel za malenog Ajdina, koji ima deformaciju stopala, tačnije, dijagnoza je Spina Bifida Oculta, a sad ima deformitet stopala.

“Da je ubistvo mnogi bi dijelili, da je pljačka isto bi tako, ali kada je apel za pomoć upitanju tada se vidi ko je ko i hvala onima koji podijele, koji su uz nas uvijek.
Vjerujte mi i mene je vise stid, niti vise imam ideju šta da napišem, šta da uradim, ostajete mi vi koji ste Allahovom milosti nama poslani, apela je puno, teška je situacija, ali mi stati ne smijemo i sigurno nećemo, zato vas večeras sve molim ta podijelite svi iz grupe, da tagujete jake ljude na svom profilu, jer nikada ne znate čija će podijela pomoći.
  
Dragi dobri ljudi nakon današnjeg pregleda i konsultacije sa dr. Turkmenom rekao nam je da će Ajdin imati tri zahvata na lijevoj nozi, otpuštanje tetive, te korekcije na zglobu i koljenu.
Otpuštanjem tetive će osloboditi Ajdinov zglob, a za korekciju zgloba objasnio je kako će na dio koji je propao staviti komad butne kosti sa lijeve noge, ta će kost srasti sa Ajdinovim zglobom i držat će ga stabilno, a korekcija koljena će biti takva sto će vratiti Ajdinov koljeno koje je pobjeglo 2,5 cm unutra. Sutra (petak 15.01.2021) je zakazan pregled kod anesteziologa koji će InšAllah dati zeleno svijetlo za operaciju.
Nakon operacije ostajemo u bolnici 3 dana, ostalo ćemo se dogovarat.

Ono sto je sigurno to je da će cijena biti mnogo veća od planirane, koliko tačno znat ćemo nakon operacije, te vas ovom prilikom molimo da budete uz nas, da #podijelite apel, da #zamolite svoje prijatelje da pomognu.

Svi vi koji želite pomoći našem AJDINU možete to učiniti uplatama na paypal racun:
#paypal_racun
zigonje@gmail.com

Te uplatama na Ajdinov račun:

🟥 Za uplate iz BiH 
Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja 
Racun banke:154-001-00000019-10 
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.
(Ako kojim slucajem nece da prihvati slovo Z, onda mozete staviti broj 2)
Ako vam ne dozvoljava ni jednu opciju Ajdinovog računa, stavite račun banke, a u svrhu doznake napišite POMOĆ ZA AJDINA ŽIGONJI i nama banka kasnije prebaci.

⬛️ Za uplate iz inostranstva: 
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo. 
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11 
IBAN:BA391542019991579154 
SWIFT: UPBKBA22

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slucaju, stanju ili bilo koja pitanja, mozete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Zigonja 
Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na FB grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili licnom profilu Elvis Žigonja.

Voli vas Ajdo. — osjećam se zabrinuto.”