Pomračen um: Ubio sina jer je mislio da je bivša žena trudna?

Home

Pomračen um: Ubio sina jer je mislio da je bivša žena trudna?


Osumnjičeni za trostruko ubistvo u njemačkom mjestu Villingendorf, Dražen Dakić (40), još uvijek nije uhapšen.

Policija pretražuje šumoviti dio okruga Rottweil, a pojavljuju se nova nagađanja o motivu ubistva. Tog kobnog četvrtka još je trajalo slavlje zbog početka nove školske godine. Roditelji su bili presretni i s ponosnom su nosili školske torbe svojih prvašića.

Samo nekoliko sati kasnije istog dana ubijen je mali dječak koji nije uspio niti proslaviti svoj prvi dan u školi, ubio ga je njegov otac, pišu njemački mediji. Majka dječaka uspjela se spasiti, a u rafalnoj pucnjavi život su izgubili i njena prijateljica (29) i prijatelj (34). Prema pisanju medija, u ormaru je živa pronađena trogodišnja djevojčica za koju se pretpostavlja da je kćer ubijene.

Mještani su ogorčeni i zamjeraju policiji što ranije nije ništa poduzela. Neslužbeno doznajemo, piše 24sata.hr, da je Dražen Dakić, policiji bio prijavljivan zbog tjelesnih povreda koje je nanosio supruzi Ekatarini, kao i zbog prijetnji da će ih sve pobiti, međutim nije bio osuđivan niti u zatvoru. Na svojoj Facebook stranici, Dražen Dakić se predstavlja kao ponosni porodični čovjek.

Deseci fotografija njegove supruge i sina nisu samo za prijatelje, već i za sve. Posjete bazenima, Božić, brojne su njegove fotografije kao hrvatskog nogometnog navijača. Slike pokazuju kako je peti rođendan sina bio slavljen u ljeto prošle godine. Dječak zrači srećom, ispred njega je veliki rođendanski kolač. 

Još jedna slika pokazuje 40-godišnjaka u jesen 2016. ponosno sa suprugom u centru u Tuttlingenu. Sve je izgledalo kao da su sretna porodica. No, pozadina je drugačija.  Žrtve očito nisu imale šanse pobjeći, navodi jedan od policijski dužnosnika.

Prema nekim informacijama Ekatarina, majka ubijenog dječaka, je u drugom stanju s muškarcem s kojim živi nakon što se razišla s Draženom, koji se očito s razvodom nije mirio, tim prije jer ima još jedan neuspjeli brak u kojemu ima dvoje djece. U ponedjeljak je pokrenuta inicijativa mještana Villingendorfa i cijelog okrugu da se prikupi novčana pomoć kojom bi se pomoglo majci dječaka da obavi pokop..

 

(Izvor: Avaz)
 

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 18/09/2017 - 11:10

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top