Ponos Cazina: Sanja Pajić potpisala prvi profesionalni ugovor u rukometu

.

Cazin je ponosan na svoju Sanju Pajić, koja je potpisala prvi profesionalni ugovor na Farskim otocima.

Ponosan je na nju posebno njen matični klub OŽRK Krajina Cazin.

“Svi koji mene poznaju, znaju da je rukomet moje drugo ja. Oduvijek sam sanjala igrati u velikom klubu, ali nisam ni mogla zamisliti da će mi se nešto ovako lijepo desiti.

Potpisom ugovora s rukometnim klubom VB Hondbóltur (Farski otoci) okrenula sam novu stranicu svog života. Ovog puta mnogo jača i hrabrija. Ono što te ne ubije, ojača te zar ne?

Do ostvarenja vaših snova proći ćete kroz trnje i kamenje, to mogu reći iz vlastitog iskustva, ali slast je u onom što vam taj put donese. Hvala Bogu meni je donio ono o čemu sam oduvijek maštala. Prvenstveno dugujem zahvalu svojoj porodici, mami, tati i sestri koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže i koji su uz mene stali kada nije nikog bilo tu.

Hvala im na ogromnoj podršci koju mi uvijek pružaju, i što vjeruju u mene čak kad i ja sama ne vjerujem. Idite za onim što volite i želite. Uz malo truda, volje i discipline sve je moguće.

Zvijezde su vječni čuvari naših snova, a mogu ih pronaći samo oni koji su ustrajni na putu ostvarenja svojih snova. Budite sretni, i slijedite svoje snove. Tada i nemoguće postaje moguće.”- poručila je Sanja.

Našem ponosu, Cazinjanki Sanji Pajić redakcija portala Cazin.net čestita i želi puno sreće i uspjeha u životu i karijeri dalje.