Popularna Indira sinoć dovela atmosferu do ključanja u Velikoj Kladuši

.

Popularna hrvatska pjevačica Indira Forza sinoć je (subota, 31. juli) u okviru „Kladuškog ljeta 2021“ do usijanja zagrijala atmosferu na prepunom Trgu mladih u Velikoj Kladuši.

Energična Indira, inače dugogodišnja pjevačica popularne grupe Colonia oduševila je brojnu publiku svojim nastupom i još jednom je pokazala da je njena energija zarazna i da zna jako dobro zabaviti publiku.

Od prve do zadnje minute koncerta publika je plesala i pjevala na glas sa Indirom kako hitove iz vremena kada je bila pjevačica grupe Colonia, ali i otkako ima samostalnu karijeru. Trgom mladih odzvanjali su hitovi poput: Vatra i led, Za tvoje snene oči, Ritam ljubavi, Jača nego ikad, Oduzimaš mi dah, Dva luđaka, Dođi, te brojni drugi.

 

Kao i prethodni i ovaj događaj u okviru „Kladuškog ljeta 2021“ se pokazao punim pogotkom jer su i centar grada i park sinoć bili prepuni građana koji nisu krili da istinski uživaju.

„Kladuško ljeto 2021“ prvog dana mjeseca augusta donosi novu zabavu uz Faruka Pečenkovića u Parku Omladinske radne brigade „7 Sekretara SKOJ-a“.