Posvađala se s mužem na ljetovanju u Hrvatskoj, vratila se kući pa prijavila da je nestao

.
Televisa presenta

 

Svađe između jednog Nijemca i njegove supruge na moru su bile tolike da je on u jednom trenutku otišao po svoje stvari, dok je supruga u naletu bijesa spakovala svoje i vratila se u Njemačku sa dvoje djece.

Kad su stigli kući, Njemica je prijavila nestanak supruga i tada je krenula potraga. 

Priča ide otprilike ovako:

Njemica je u petak, 19. augusta, obavijestila hrvatskog iznajmljivača da se vratila u Njemačku, ali da joj je dan ranije nestao suprug i ona ne zna gdje je. Mještani Hvara pokrenuli su potragu, intervenisali su policajci, vatrogasci i pripadnici HSS-a koji su počeli pretraživati teren.

Na stranicama policije objavili su fotografije nestale osobe i zamolili javnost za pomoć. Nijemca su uzalud tražili na Hvaru, ali policija ga je u subotu ujutro pronašla živog i zdravog u autobusu na graničnom prelazu Bregana. On je krenuo kući, u Njemačku.

Policija je obavila razgovor i utvrdila da se jednostavno udaljio od supruge i sam krenuo kući. Rekao je da je sa Hvara otišao u Split, kupio autobusku kartu, a ona je sama putovala kući.

"Jutarnji list” piše da je svađa morala biti jako gadna, sudeći po tome što je suprug otišao kući autobusom, a pritom im je čudno što je supruga njegov nestanak prijavila tek sljedeći dan – nakon povratka u Njemačku, prenosi “GPmaljevac”.