fbpx Poziv na javnu tribinu: "Prljavom kampanjom do izborne pobjede"

Poziv na javnu tribinu: "Prljavom kampanjom do izborne pobjede"

Home

Poziv na javnu tribinu: "Prljavom kampanjom do izborne pobjede"


Poštovani/a,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na javnu tribinu Koalicije za slobodne i poštene izbore ,,Pod lupom“ pod nazivom „PRLJAVOM KAMPANJOM DO IZBORNE POBJEDE!“.
Javna tribina će se održati 20. juna/lipnja 2017. godine (utorak) sa početkom u 17:00 sati u JU „Kulturni centar“ u općini Cazin.

Cilj javne tribine je da razgovaramo o ključnim problemima u izbornom procesu, predstavimo preporuke za rješenje problema, te da iste u što skorije vrijeme zagovaramo kod donosioca odluka.

Javnoj tribini će prisustvovati građani općine Cazin, posmatrači Koalicije ,,Pod lupom“ iz općine Cazin i susjednih općina, predstavnici nevladinog sektora, akademske zajednice, civilnog društva i medija.

Učesnici javne tribine će imati priliku pogledati izložbu fotografija izbornih nepravilnosti koje su se dešavale za vrijeme Lokalnih izbora 2016. godine, kao i priliku da se direktno obrate donosiocima odluka slanjem razglednica sa zahtjevima za unapređenje izbornog procesa.

Ova javna tribina predstavlja nastavak aktivnosti na unapređenju izbornog zakonodavstva u BiH i šesta je u nizu od 13 javnih događaja koje Koalicija ,,Pod lupom“ organizuje širom Bosne i Hercegovine, u 13 različitih općina/gradova.

Molimo Vas da potvrdite učešće na e-mail adresu prijava@podlupom.org ili putem telefonskog poziva na broj 033 268 160 najkasnije do petka, 16. juna/lipnja 2017. godine.

Unaprijed zahvalni!
S poštovanjem,

Dario Jovanović

Vehid Šehić

direktor projekta predsjednik Strateškog odbora

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 06/06/2017 - 09:16

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top