Poznati evropski lanac trgovina otvara svoja vrata u BiH

pepco
Pepco, jedan od najvećih i najbrže rastućih multiproduktnih maloprodajnih lanaca u Evropi, s više od 3.300 trgovina u 18 zemalja, dolazi u BiH. Svoje prve trgovine u Bosni i Hercegovini službeno otvaraju 14. septembra.

 

Prve Pepco trgovine u Bosni i Hercegovini bit će svečano otvorene u Sarajevu 14. septembra, u TC Intershopu, na adresi Kolodvorska 12, te u West Gate shopping centru,.

Poznati trgovački lanac obiteljima nudi široku ponudu raznovrsnih proizvoda, uključujući odjeću za djecu i odrasle, modne dodatke, igračke, ukrase, tekstil i potrepštine za kućanstvo.

“Naša ponuda osmišljena je tako da našim kupcima omogući što bolju kupnju i što lakši pristup svim proizvodima koje svakodnevno žele i trebaju, kako bi odjenuli cijele obitelji te uredili i opremili svoje domove.

Veliki interes vlada na svim tržištima na kojima smo prisutni – poput Hrvatske i Slovenije, gdje naše trgovine postoje od 2017., ili Srbije, gdje smo od 2020. otvorili više od stotinu trgovina. Jednako pozitivan prijem očekujemo iu Bosni i Hercegovini tržište,” rekao je Aleksandr Cikaidze, direktor maloprodaje.