Pretila žena pokazala nevjerojatnu transformaciju nakon operacije želuca

123
25-Godišnja Alexis Fish zbog stresa i tjeskobe počela se prejedati. Ova majka troje djece i prije trudnoće je unosila više od 2500 kalorija u danu, zbog čega su je liječnici karakterizirali kao pretilu osobu.

Imala je 102 kilograma, a nakon što je rodila prvo dijete u listopadu 2014. problemi su se produbili. Zapala je u postporođajnu depresiju i utjehu pronalazila u hrani. 

"Bila sam svjesna svog izgleda. Skrivala sam se u prevelikoj odjeći i stalno osjećala da drugi bulje u mene zbog moje težine", rekla je Alexis. 

Ističe da su je riječi liječnika jako povrijedile. 

saodw

"Uznemirili su me kad sam čula kako govore da sam morbidno pretila. Šest godina sam se prejedala, a onda odlučila krenuti u akciju. Počela sam istraživati metode mršavljenja i dijete nadajući se da će mi to pomoći", kaže.

Nikad se nije mogla držati strogih režima više od tjedan dana i konstantno je posustajala. Nije uspjela smršavjeti ni keto dijetom, ni dijetom bez ugljikohidrata, a ni konzumacijom sokova za čišćenje. 

Samed_photo

"Nisam bila dovoljno jaka. Moje slabosti su bile čokolada i gazirani sokovi", prisjeća se. 

Bilo joj je neugodno vježbati i zapela je u začaranom krugu. Na koncu je, nakon rođenja trećeg djeteta u srpnju 2018., odlučila otići na operaciju želuca. Liječnik joj je nakon pregleda rekao da je dobar kandidat za takav zahvat. 

13. ožujka 2019. operirana je u Meksiku i nakon tjedan dana oporavka se počela ponovno kretati. Vratila se i na posao.

Samed_photo

"Moraš se prisiliti da usvojiš zdrave navike nakon ovakve operacije. Smanjila sam porcije. Prestala sam jesti šećer, kruh, tjesteninu i piti sokove. Dan sam počinjala proteinskim shakeom, voćem i proteinskom pločicom", nastavlja. 

Ručala je meso i salatu, večerala meso ili ribu i povrće. Tog režima se pridržava do danas. Ima 55 kilograma i neprepoznatljiva je.

Međutim, njezin put ni nakon operacije nije bio jednostavan. Višak kože riješila je prošle godine operacijom. Tek tada je povratila samopouzdanje i dobila osjećaj slobode

.Samed_photo

"Konačno nosim što želim, igram se satima s djecom i mentalno sam jača. Ne gledam se često u ogledalo. Sretna sam osoba koju zdravlje i kilogrami više ne sputavaju ni u čemu", zaključila je Fish

Pogledajte i video pritiskom na DUGME.