Princ Vilijam veoma uznemiren zbog intervjua Megan i Herija

Wiliam
Nakon što ga je prošao osjećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat, otkrio je Vilijamov prijatelj

Princ Vilijam (William) veoma je uznemiren zbog intervjua kojeg su Megan Markl (Meghan Markle) i princ Heri (Harry) dali za Opru (Oprah), piše Sun.

Izvori bliski Villijamu kažu da su mu rane oko odlaska Herija i Megan i dalje svježe usprkos tome što je prošlo oko godinu otkad je par otišao u Kaliforniju, a nakon najnovijih komentara koje su dali u intervjuu Villijam više ne zna šta bi mislio.

Heri mu nedostaje, otkriva njegov prijatelj:- Nakon što ga je prošao osjećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat. Dijelili su sve u svom životu, ured, sastanke, skupa se zabavljali.Ipak, prijatelj princa Villijama otkriva kako se Villijam i dalje nada da će se njegov odnos s bratom kad tad popraviti usprkos tome što je ljut na Herija još otprije, a pogotovo s najnovijim komentarima na račun kraljevske porodice u kojemu su ih on i Megan optužili za rasizam. Braća su se našla i nakon samog intervjua, no njihov razgovor nije završio dobro.
Osim toga, Villijamu smeta i to što je Heri rekao kako se Villijam i njegov otac, princ Čarsl (Charles), osjećaju zarobljenima oko svojih kraljevskih obaveza. Villijam navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu.

Naprotiv, kako pišu engleski mediji, njegov odnos s kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji s obzirom na to da je Villijam prvi javno odbranio kraljevsku porodicu nakon intervjua. Bolji je i njegov odnos s ocem s obzirom na to da svakog dana Villijam vidi sve više i više sličnosti između sebe i njega.