Promocija knjige „Lirik “ i druženje sa autoricom Almom Taletović u Cazinu

.
Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica, motivacijska govornica, certificirani NLP Practitioner i life coach. Autorica je tri afirmacijske knjige: „Smiraj duše“, „Sretni ljudi“ i „Sretna žena“, koje obiluju mnoštvom tehnika samopomoći, a koje su ujedno i priručnici za bolji i kvalitetniji život. Svojim radom, Alma je pomogla hiljadama žena koje svoje životne priče dijele i na stranici „Smiraj duše – Alma Taletović“, koja ima preko 63 hiljade pratitelja.

Nova knjiga „Lirik“ je motivacijski koncipirana, ali je specifičana jer je to knjiga poezije i motivacijskih, emotivnih tekstova, te snažnih poruka za svaku ženu. Književno tkivo Lirika vam poručuje da ne postoji nešto kao „žena koja manje vrijedi“. „Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što je Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.“

Knjiga Lirik je četvrta knjiga autorice, a njene knjige su među najprodavanijima iz oblasti motivacijskih sadržaja i knjiga samopomoći.

Promocija ovog zanimljivog štiva biće upriličena u petak, 24.12.2021. godine, u velikoj sali „Centra za kulturu i turizam“ Cazin, sa početkom u 19:00 h. Uz ovu promociju, autorica će održati predavanje na temu: „Snažna žena – snažna porodica“.

 

Cazin.net